Tel: +31 (0) 299 438 199

Vrijdag 24 juni is Pro Captain-dag

De gezelligste wedstrijden van het jaar zijn los. Op 24 juni, de laatste vrijdag van de maand, wordt de tweede gespeeld. Er deden en doen weer een boel mensen mee. Jij ook?

Of je nu een trouwe deelnemer bent of nieuw, we vinden het super als je meespeelt. Iedereen is van harte welkom. Van hcp 0 tot en met baanpermissie. Ja, ook greenfeespelers. Om de saamhorigheid te vergroten. Aanmelden per team. Als je horeca aanvinkt, reserveer je voor het eten en krijg je voorrang bij te veel deelnemers.

Hoe of wat? We spelen ‘best ball’ over negen holes, in een team van twee, je speelt steeds verder met de beste bal van een van jullie twee. Dus als de ene een bal in het water slaat, is er nog steeds geen man of vrouw overboord. En als de ander nog beter presteert, heb je plezier voor twee.

Er zijn bergen bijzondere balletjes te winnen. Maar ach, meedoen en mee-eten is belangrijker dan winnen.

De sportieve uitdaging is om beter te presteren dan de Captains, dat zijn deze keer Jack de Goede en Mark Metgod. Wie worden de bollebozen van juni?

Meld je aan via E-Golf4U.

 

webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?