Vrolijke gezichten bij de 3e Pro Captain

Het was weer reuzegezellig gisteren. Mooi weer, veel plezier en nieuwe vrienden maken. Dat is waar de maandelijkse Texas Scramble-Pro Captainwedstrijd voor staat. Met een lekker divers deelnemersveld. Zo waren er oudgedienden, verse leden en alles ertussen. En veel mee-eters.

Heel leuk dat Bob Dickhout van de partij was. Met zijn 96 jaar ruimschoots de oudste van het spul. Speelt inmiddels liever vanaf rood maar slaat nog altijd een goede bal. Daar kunnen de krachtpatsers onder ons een puntje aan zuigen. Hij viel met zijn teamgenoot Thom van Neutegem net buiten de prijzen (34 punten). Leuk detail: de kranige kanjer gebruikt gele ballen met Bob 96 erop.

De uitslag? Ach niet zo belangrijk. Als je het echt wil weten, Nico-Jan van der Koot en Frank Bolhuis (26) leverden de beste prestatie. Op de hielen gezeten door Kelly Veerman en Gert Visser (27). Ook Hester Benjamins en Leon Heuwkemeijer (29) haalden het ereschavot.

De teams Roland Jahn en Patrick Koopmans (30), Nicolai Noordzij en Bas Don (30), Sonja Woestenburg en Liesbeth van Ammers (31) en Nathalie Kuijpers en Cees Combee (31) vielen als runners up ook met de neus in de boter. Nathalie en Cees grepen echter naast hun trofee en complimenten omdat ze bij de prijsuitreiking het terrein al hadden verlaten.

Al deze teams presteerden beter dan de captains Guido van der Sluijs en Jack de Goede (32). Prachtprestaties. Zij deelden royaal balletjes en vrolijke praatje met de deelnemers. Met een gezellig etentje en drankjes na. Op naar de volgende op 26 augustus. Doe je ook mee?