Tel: +31 (0) 299 438 199

Vrolijke gezichten bij de 3e Pro Captain

Het was weer reuzegezellig gisteren. Mooi weer, veel plezier en nieuwe vrienden maken. Dat is waar de maandelijkse Texas Scramble-Pro Captainwedstrijd voor staat. Met een lekker divers deelnemersveld. Zo waren er oudgedienden, verse leden en alles ertussen. En veel mee-eters.

Heel leuk dat Bob Dickhout van de partij was. Met zijn 96 jaar ruimschoots de oudste van het spul. Speelt inmiddels liever vanaf rood maar slaat nog altijd een goede bal. Daar kunnen de krachtpatsers onder ons een puntje aan zuigen. Hij viel met zijn teamgenoot Thom van Neutegem net buiten de prijzen (34 punten). Leuk detail: de kranige kanjer gebruikt gele ballen met Bob 96 erop.

De uitslag? Ach niet zo belangrijk. Als je het echt wil weten, Nico-Jan van der Koot en Frank Bolhuis (26) leverden de beste prestatie. Op de hielen gezeten door Kelly Veerman en Gert Visser (27). Ook Hester Benjamins en Leon Heuwkemeijer (29) haalden het ereschavot.

De teams Roland Jahn en Patrick Koopmans (30), Nicolai Noordzij en Bas Don (30), Sonja Woestenburg en Liesbeth van Ammers (31) en Nathalie Kuijpers en Cees Combee (31) vielen als runners up ook met de neus in de boter. Nathalie en Cees grepen echter naast hun trofee en complimenten omdat ze bij de prijsuitreiking het terrein al hadden verlaten.

Al deze teams presteerden beter dan de captains Guido van der Sluijs en Jack de Goede (32). Prachtprestaties. Zij deelden royaal balletjes en vrolijke praatje met de deelnemers. Met een gezellig etentje en drankjes na. Op naar de volgende op 26 augustus. Doe je ook mee?

webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?