Tel: +31 (0) 299 438 199

Warme wedstrijd met coole kogels

Op een van de warmste dagen van dit jaar hielden Hélène Wiesenhaan en Annette de Jong maandag een fanatieke matchplaywedstrijd op De Zaanse. Het was niet zomaar een potje, het was een echte NVGJ -battle, waar de vonken van afspatten. Annette vertegenwoordigde De Zaanse én onze redactie met verve. Niets was haar te gek. Ze pakte onderweg elke kans om haar greep op de strijd te vergroten.

Zo ging ze halverwege onder een verfrissende grassproeier staan. Dat gaf haar een energieboost en ze stond meteen weer haar vrouwtje. Toch moest onze vedette op de 16e hole haar hoofd buigen voor de coole kogels van Hélène. De Haarlemse heldin was toen niet meer in te halen met 4 up en nog twee holes te gaan. Ze bleek flinke afstanden te poeieren. En loepzuiver. Zo wist ze op hole 10 bijna in één keer de green te halen (ongeveer 250 meter), echt !!!

De dames hebben elkaar wat beter leren kennen en beleefden een gezellige ontspannen ochtend samen. Ze werden beste maatjes. De baan ligt er trouwens prachtig bij, zagen zij beiden. Met alles volop in bloei leveren de greenkeepers puik werk. Hélène, die meestal op Spaarnwoude speelt, was onder de indruk.

Na afloop bood het terras en de tap heerlijke verkoeling. De nieuwe vriendinnen klonken op de fijne holes en gaan elkaar zeker op één van de volgende wedstijden van de NVGJ opnieuw ontmoeten. De regels schrijven voor dat de verliezer een stukje schrijft, dus hierbij!

webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?