We kunnen weer golfen!

Nu de golfbanen per 11 mei weer open mogen onder strikte voorwaarden, willen wij nog even wachten met het toelaten van elkaars leden onder de Fabulous Golf voorwaarden.

De belangrijkste redenen hiervoor zijn:

• De komende weken willen wij zo veel mogelijk starttijden aan de eigen leden beschikbaar stellen.
  • Omdat de toiletten en horeca nog gesloten zijn, is het devies komen, spelen en gaan en hebben we onvoldoende faciliteiten om mensen die van ver komen te faciliteren.
  • Grotere migratie stromen moeten we, zolang dat niet strikt noodzakelijk is, vermijden.

Wij hopen op uw begrip en als er verandering komt in deze situatie zal dit op onze website kenbaar worden gemaakt.

Met vriendelijke groet,

Namens de besturen van de aangesloten clubs,