WEDSTRIJDEN ZAANSE GOLF CLUB

De Zaanse Golf Club heeft een zeer uitgebreide wedstrijdkalender met een grote variëteit aan clubwedstrijden.

Leden kunnen kiezen uit:

• Doordeweekse ochtendwedstrijden en competities het gehele jaar door
  • Maandbekers voor senioren, jeugd en rabbits
  • Zomeravond inloop- en pro-captain wedstrijden
  • Weekend sponsorwedstrijden
  • Wintercompetitie op de zondag
  • Maandelijkse wedstrijden voor het Zaans zakennetwerk

Ieder lid, ongeacht het soort lidmaatschap, mag meedoen aan de wedstrijden.

Maar onderscheid wordt gemaakt voor de speelrechtkosten. Leden zonder speelrecht of leden die geen speelrecht hebben voor de wedstrijddagen kunnen tegen betaling van greenfee (met korting) meedoen.

Gastspelers die niet lid zijn van de Zaanse mogen ook meedoen maar alleen als introducé van een van de deelnemende leden. Zij betalen greenfee met korting.

WEDSTRIJDKALENDER

Netwerken

Informatie over wedstrijden i.v.m. Coronavirus

De wedstrijdcommissies zijn begonnen met het omvormen van hun wedstrijden om de kunnen voldoen aan de nieuwe ‘1,5 meter’ regels die van toepassing zijn tijdens de wedstrijden en in het restaurant.

Meer informatie over de details van het nieuwe wedstrijdprogramma wordt gepubliceerd zodra dit bekend is.

ZAANS OPEN

ZaansOpen

Informatie over het Zaans Open 2020

Het bestuur van de Zaanse Golf Club heeft besloten dat het geplande Zaans Open 2020 op 22 en 23 augustus niet zal worden georganiseerd vanwege:

– Beperkte accommodatie (in ons clubhuis kunnen maximaal 38 personen);
– Onze clubkampioenschappen en sponsorwedstrijden zijn ook alle “on hold” gezet totdat er weer meer personen in het clubhuis kunnen;
– De sponsoren maken lastige tijden door waardoor ook de sponsorbedragen voor het Zaans Open achterblijven.

E-GOLF4U APP

Schermafbeelding 2020-07-03 om 10.18.19

Score invoeren met je smartphone

Wedstrijd gespeeld? Je kunt je score tegenwoordig makkelijk invoeren met je mobieltje. Gewoon in de zon op het terras. Het is geïntroduceerd vanwege corona maar gebruikers willen niet meer zonder.

Hieronder vind je de links om die handige E-GOLF4U-webapp te installeren op een iPhone en in Android. Voor alle duidelijkheid, het is geen app maar een mobiele website. Niet verkrijgbaar via de App Store of Play Store, je moet de webapp aanklikken via internet op je telefoon.

Klinkt ingewikkeld, is reuze simpel als je deze stappen volgt:

Link naar de iPhone-instructie
Link naar de Android-instructie