GROOT AANBOD AAN WEDSTRIJDEN

De Zaanse Golf Club heeft een zeer uitgebreide wedstrijdkalender met een grote variëteit aan clubwedstrijden.

Leden kunnen kiezen uit:

Ieder lid, ongeacht het soort lidmaatschap, mag meedoen aan de wedstrijden.

Maar onderscheid wordt gemaakt voor de speelrechtkosten. Leden zonder speelrecht of leden die geen speelrecht hebben voor de wedstrijddagen kunnen tegen betaling van greenfee (met korting) meedoen.

Gastspelers die niet lid zijn van de Zaanse mogen ook meedoen maar alleen als introducé van een van de deelnemende leden. Zij betalen greenfee met korting.

WEDSTRIJDKALENDER

Netwerken

De wedstrijdcommissies zijn begonnen met het omvormen van hun wedstrijden om te voldoen aan de nieuwe anderhalvemeter-regels.

E-GOLF4U APP

Schermafbeelding 2020-07-03 om 10.18.19

Starttijd reserveren en score invoeren op je smartphone

Je kunt tegenwoordig alles regelen met je mobieltje. Download de app Golf.nl via de App-store of Playstore. Log daar in met je ZGC-lidmaatschapgegevens en je kunt online je starttijd reserveren en je score invoeren.

Het is ook mogelijk om je score in te voeren op de mobiele website van E-GOLF4U. Volg dan deze stappen:

Link naar de iPhone-instructie
Link naar de Android-instructie