Wie wil marshal worden?

We zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om één à twee keer per maand een dagdeel marshalwerk te doen. Wanneer, dat bepaal je zelf. Je werkt in een fijn team en wordt goed opgevangen en geïnstrueerd.

Het is licht werk. Je rijdt rond in een blitse buggy, je maakt af en toe een praatje, je bent de gastheer van de club. Soms moet je een beetje streng zijn (en aardig tegelijk) tegen spelers die zich niet aan de regels houden of andere golfers in de weg zitten. Zo help je de flights met een vlotte doorstroming. Het digitale reserveringssysteem vertelt je steeds precies wie er in de baan loopt.

Iets voor jou? Wil je meer weten? Stuur dan een e-mailtje naar Harry Moerkamp of Arie Hofman. Of bel Harry op 06 1065 7624 of Arie op 075 617 3597. Leuk als je reageert!

oproep marshal v3 pdf