Tel: +31 (0) 299 438 199

Wie wil marshal worden?

We zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om één à twee keer per maand een dagdeel marshalwerk te doen. Wanneer, dat bepaal je zelf. Je werkt in een fijn team en wordt goed opgevangen en geïnstrueerd.

Het is licht werk. Je rijdt rond in een blitse buggy, je maakt af en toe een praatje, je bent de gastheer van de club. Soms moet je een beetje streng zijn (en aardig tegelijk) tegen spelers die zich niet aan de regels houden of andere golfers in de weg zitten. Zo help je de flights met een vlotte doorstroming. Het digitale reserveringssysteem vertelt je steeds precies wie er in de baan loopt.

Iets voor jou? Wil je meer weten? Stuur dan een e-mailtje naar Harry Moerkamp of Arie Hofman. Of bel Harry op 06 1065 7624 of Arie op 075 617 3597. Leuk als je reageert!

oproep marshal v3 pdf

 

Deel dit artikel op social media
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?