Wil jij nieuwe leden op weg helpen?

We hebben er afgelopen jaar veel nieuwe leden bijgekregen. Dat is fijn, want zo blijft onze club gezond. En we willen ze snel laten integreren. Want blije leden zijn blijvers. Help je mee?

Wil jij je ook opgeven om er één of een aantal te begeleiden? Een paar keer samen negen holes lopen, misschien wat aanwijzingen geven, ze introduceren bij clubwedstrijden, en misschien ze een beetje op weg helpen naar hun gvb. Leuk? Geef je naam dan per mail aan ons door.

Het is gezellig om te doen. De nieuwelingen zijn je reuze dankbaar. En de club ook. We leggen je graag uit wat we van je verwachten. Bij voorbaat veel sportieve dank!

Alex de Ru en Elly van Wijk
(Namens de welkomstcommissie)