Wintercompe­titie over één nacht ijs

De weersvoorspellingen beloofden kou, echte vrieskou. En na het middaguur ook nog kans op een spat regen. Ondanks dit vooruitzicht stonden er toch weer 16 deelnemers klaar.

Na de loting ging iedereen goedgemutst de baan in. Het was heerlijk, oké koud maar door het zonnetje prima te doen. De baan was prachtig wit van de rijp, lastiger spelen. En erg mooi! Vanaf de tweede helft begon het spetteren. Toen de eerste flight binnenkwam, ging het over in regen. Hieronder prijkt de tussenstand.

Kortom we hebben na drie wedstrijden nu alle omstandigheden afgevinkt: zon, regen en kou… Dus niets kan ons meer tegenhouden!

Aankomende zondag, de 27ste november, verzamelen we na de wedstrijd jullie evaluatiepunten. We hebben al het een en ander aan feedback gekregen. Gelukkig positieve berichten. Wat we zeker willen veranderen is de handicapverrekening. Ook wij hebben gemerkt dat dat anders moet. Heb je een mening? Kom ook!

Trouwens… we spraken Sinterklaas toen hij dit weekend in Jisp was. Hij vertelde dat hij voor 4 december wat speciaals in gedachte heeft voor de deelnemers. Schrijf je dus snel in!

Ook de inschrijving voor de 9 holes-kerstspecial staat op E-Golf4U te wenken. Misschien heeft de Kerstman dan ook wel wat speciaals in petto?

Tussenstand na drie zondagen (klik erop om te vergroten)