Tel: +31 (0) 299 438 199

Wintercompe­titie over één nacht ijs

De weersvoorspellingen beloofden kou, echte vrieskou. En na het middaguur ook nog kans op een spat regen. Ondanks dit vooruitzicht stonden er toch weer 16 deelnemers klaar.

Na de loting ging iedereen goedgemutst de baan in. Het was heerlijk, oké koud maar door het zonnetje prima te doen. De baan was prachtig wit van de rijp, lastiger spelen. En erg mooi! Vanaf de tweede helft begon het spetteren. Toen de eerste flight binnenkwam, ging het over in regen. Hieronder prijkt de tussenstand.

Kortom we hebben na drie wedstrijden nu alle omstandigheden afgevinkt: zon, regen en kou… Dus niets kan ons meer tegenhouden!

Aankomende zondag, de 27ste november, verzamelen we na de wedstrijd jullie evaluatiepunten. We hebben al het een en ander aan feedback gekregen. Gelukkig positieve berichten. Wat we zeker willen veranderen is de handicapverrekening. Ook wij hebben gemerkt dat dat anders moet. Heb je een mening? Kom ook!

Trouwens… we spraken Sinterklaas toen hij dit weekend in Jisp was. Hij vertelde dat hij voor 4 december wat speciaals in gedachte heeft voor de deelnemers. Schrijf je dus snel in!

Ook de inschrijving voor de 9 holes-kerstspecial staat op E-Golf4U te wenken. Misschien heeft de Kerstman dan ook wel wat speciaals in petto?

Tussenstand na drie zondagen (klik erop om te vergroten)

Deel dit artikel op social media
webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?