Tel: +31 (0) 299 438 199

Wintersweer en meer…

Regen, regen en nog meer regen was de voorspelling voor deze wintercompetitiezondag. Toch hadden 23 spelers zich ingeschreven. Op zaterdagavond nog maar een keer Buienradar checken en… daar stond ineens droog weer voorspeld! Althans pas vanaf 5 uur een bui.

En wat denk je, het regende toch. En hagelde zelfs. De afberichten stroomden binnen. Om 11.00 uur stonden desondanks 18 spelers klaar om de clubs te kruisen.

Bij de loting ook nu weer veel oehh en ahhhs maar deze keer omdat het verkeerd ging (tweebal vergeten). In de tweede poging was het wel goed. O nee, achteraf bleek de tweebal opnieuw fout (sorry Carmen, deze strijd met Bennie had je zo nooit, maar zeg nooit nooit, kunnen winnen, dat besef daalde pas te laat in bij de organisatie). Kortom een heerlijke chaotische bende. Als organisatie doen we echt ons best…

Na alle commotie de baan in om lekker uit te waaien. En waaien deden we in windkracht 6 à 7. De bal recht laten vliegen bleek wel een probleempje!

De neary op hole 2 was voor eenieder onhaalbaar. De grootste tegenstander was het weer. Afzien. Ook deze week weer blessureleed. Ruben last van de knie en Carmen last van de rug. Beterschap!

Voor komende zondag zijn de vooruitzichten een stuk beter. Volop zon met temperaturen in het dal -6 en op de top -15 en een vers pak sneeuw. Maar dat is op mijn wintersportvakantielocatie. Veel plezier volgende week en ik duim voor beter weer!

Kelly

(Klik op het plaatje om de tussenstand te vergroten.)

webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?