Welkom bij het Zaans Golf Netwerk

Golf en Business, een slimme zet!

Een businessclub waar, bedrijven en individuen lid van kunnen worden. De opzet van het Zaans Golfnetwerk is dat de leden elkaar een flink aantal keer ontmoeten tijdens golf gerelateerde activiteiten of evenementen. Het Zaans Golfnetwerk heeft een open karakter, iedereen kan meedoen en lid worden.

De Zaanse Golf Club zien wij hierbij als verbindende factor. Sfeer en gezelligheid gaan hand in hand met de doelstelling van sportieve prestaties op golfgebied. Bij de Zaanse Golf Club bouwen we graag aan duurzame relaties net als de leden van het Zaans Golfnetwerk. Bij deze bruisende businessclub ontmoeten ondernemers uit de omgeving elkaar bij diverse (golf)evenementen.

Samen creëren ze een win-win situatie, netwerken en ontspannen in de frisse buitenlucht. Een geweldige omgeving waar men volop kan genieten van de natuur en waar de hospitality hoog in het vaandel staat. Een gezellig en huiselijk clubhuis waar een informele en gemoedelijke sfeer hangt en waar de horeca u van topniveau diners laat genieten. De Zaanse is een gastvrije golfbaan!

U bent dus van harte welkom om met uw relaties op de Zaanse Golf Club te genieten van de prachtige baan, de oefen- en lesfaciliteiten, het uitstekende clubhuis met zijn heerlijke drankjes en hapjes. Kortom: beleef het bij de Zaanse. De uitgelezen plek voor bedrijfsevenementen en golfdagen

Voorwaarden Zaans Golfnetwerk

1. Het lidmaatschap is persoonlijk, echter bij verhindering is een vervanger kosteloos toegestaan.
  2. Het is bij wedstrijden mogelijk introducé(s) mee te nemen. De greenfee kosten van de introducé(s) zijn tegen het introductietarief.
  3. De kosten van eten en drinken zijn voor rekening deelnemer/ introducé(s), tenzij anders vermeld in het dagprogramma.
  4. Door een lid kan een verzoek worden ingediend om een bijeenkomst als een sponsorbijeenkomst van zijn/haar bedrijf in te richten. Samen met de organiserende commissie zal e.e.a. in goed overleg worden ingericht en zal een passende financiële afspraak worden gemaakt.
  5. Alle 9 holes wedstrijden m.i.v. 2 april tellen mee voor het klassement.
  6. Leden kunnen voor alle bijeenkomsten en wedstrijden prijzen en andere promotieartikelen van/over hun bedrijf ter beschikking stellen. Gepaste reclame zal ter plekke door de organisatie worden gemaakt.
  7. Onafhankelijk van de weersgesteldheid zijn er netwerkborrels en andere netwerkmogelijkheden, alles onder het motto: “Met en voor elkaar werken”.
  8. Uw scorekaart kan desgewenst worden geregistreerd.

Inschrijven of meer informatie?

Wilt u in 2020 de banden met uw relaties aanhalen of meer versterken ? De Zaanse Golf Club is een prachtige locatie voor zowel grote als kleine evenementen, waar u relaties op uw eigen wijze kunt ontvangen.

Wilt u eerst meer informatie? Wij maken graag een passend arrangement dat voldoet aan al uw wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Download dan de folder.