Gratis De Zaanse uitproberen

Ben je al golfer én sta je open voor een nieuwe club? Kom dan kennismaken met golfbaan De Zaanse en de Zaanse Golf Club. In februari en maart kan dat he-le-maal voor niets.

Het werkt zo.

– Bel nu meteen 0299 438199 en reserveer een starttijd. Je koopt een greenfee tegen ons aantrekkelijke wintertarief. Zie voor de bedragen onze website.

– Geef bij je boeking door dat je onze ‘cash back-actie’ wilt gebruiken. Dan leggen wij meteen als welkomstcadeautje een balletje voor je klaar én je krijgt van ons een lekker bakje koffie in het restaurant.

– En nou komt het… Word je hier uiterlijk 30 april lid met een speelrecht naar eigen keuze dan krijg je de duurste drie greenfees op jouw naam uit februari en maart van ons terug. Dat bedrag krijg je als korting op je eerste speelrecht.

Iets voor jou? Kom in actie en geniet!