Tel: +31 (0) 299 438 199

Gratis De Zaanse uitproberen

Ben je al golfer én sta je open voor een nieuwe club? Kom dan kennismaken met golfbaan De Zaanse en de Zaanse Golf Club. In februari en maart kan dat he-le-maal voor niets.

Het werkt zo.

– Bel nu meteen 0299 438199 en reserveer een starttijd. Je koopt een greenfee tegen ons aantrekkelijke wintertarief. Zie voor de bedragen onze website.

– Geef bij je boeking door dat je onze ‘cash back-actie’ wilt gebruiken. Dan leggen wij meteen als welkomstcadeautje een balletje voor je klaar én je krijgt van ons een lekker bakje koffie in het restaurant.

– En nou komt het… Word je hier uiterlijk 30 april lid met een speelrecht naar eigen keuze dan krijg je de duurste drie greenfees op jouw naam uit februari en maart van ons terug. Dat bedrag krijg je als korting op je eerste speelrecht.

Iets voor jou? Kom in actie en geniet!

webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?