Lid worden?

Dat kan. We hebben nog ruimte voor nieuwe leden. Je bent hier welkom. Of je nou ervaren golfer bent of starter. Of iets ertussenin.

We hebben speciale aandacht voor:
Starters
Gevorderden hcp <25
Gevorderden hcp >25
Jeugd 7-21
Jongeren 21-35
Oudere jongeren 35-50
Oudere jongeren 50+

Hoe werkt het?

Als je lid bent van de vereniging Zaanse Golf Club mag je meedoen aan alle activiteiten. Daarbovenop kies je het speelrecht dat het beste bij je past. Hieronder vind je de mogelijkheden.

Wil je eerst advies? Bel dan met de receptie op 0299 438199. Of stuur een mailtje. We helpen je graag. Of kom gewoon langs.

Zie ook het complete tarievenoverzicht met alle regels en voorwaarden op de website van onze golfbaan De Zaanse.

Geen speelrecht – spelen op greenfee of rittenkaart

Dat kan natuurlijk ook. Je mag lid zijn van de Zaanse Golf Club zonder vast speelrecht. Als je gaat golfen, koop je iedere keer een greenfee of je schaft een 10- of 20-rittenkaart aan. Omdat je lid bent krijg je dan korting.

Zie hier de greenfeeprijzen en de rittenkaartprijzen op de website van onze golfbaan De Zaanse.

Golfschool

En neem af en toe les bij een van onze pro’s. Dat doen de meeste van onze spelers regelmatig, ja zelfs de allerbesten. Moet niet, mag wel. Je zult merken dat je nooit bent uitgeleerd. Hier vind je de pagina van onze golfschool.

Lidmaatschap – 60 euro

Dit bedrag is opgebouwd uit 37 euro verenigingsbijdrage en 23 euro bijdrage NGF (Koninklijke Nederlandse Golf Federatie) waar de club bij aangesloten is, en jij dan ook.

Word je lid dan hoor je er helemaal bij. Je mag je meedoen aan de wedstrijden, je krijgt toegang tot ons digitale reserveringssysteem om je starttijden of deelname aan wedstrijden te boeken, je ziet de besloten ledenpagina’s met het laatste nieuws, wedstrijdverslagen, de eregallerij, de complete ledenlijst en een actueel overzicht van alle beschikbare wedstrijden. En je ontvangt het digitale clubblad De Golfweyde waarin je alle ins en outs voorbij ziet komen. Hoe vaker je meedoet aan de activiteiten, hoe beter je iedereen leert kennen, hoe gezelliger het voor je is in het clubhuis.

Speelrechtmogelijkheden

– Starterspakket
– Premium
– Premium 9 holes
– Midweek
– Sunset- Weekend
– Combi Sunset + Weekend
– Premium voor jongeren
– Sunset voor jongeren
– Spelen op greenfee of rittenkaarten

Starterspakket t/m gvb – 299 euro

Voor beginners maken we het extra aantrekkelijk. Voor een speciale startersprijs van 274 euro kun je hier lessen, oefenen, spelen en je gvb halen. Je krijgt les van onze pro Mark Metgod of Gaby van den Bold. Plus je mag onbeperkt spelen op onze par-3-oefenbaan en gebruikmaken van onze putting greens en chipping greens. Ook krijg je een persoonlijke buddy erbij die je introduceert in de clubactiviteiten en je regelmatig meeneemt de baan in. We helpen je bovendien met de golfregels, het regelexamen en examentraining. Lees meer op onze pagina Starterspakket.

Kennismakingspakket – 99 euro

Twijfel je of golfen wel iets voor jou is? Of je het wel kan? Of je het wel leuk vindt? Dan hebben we voor jou een kennismakingspakket. Misschien krijg je zo de smaak te pakken. “Goh! Nooit gedacht dat golfen zo leuk zou zijn!” Lees meer op onze pagina Starterspakket

 Kun je al (een beetje) golfen, kies dan uit een van deze speelrecht-varianten:

Premium – 1.395 euro

Met dit speelrecht kun je onbeperkt het hele jaar spelen op onze golfbaan (binnen de reserveringsvoorwaarden) en profiteer je van alle voordelen van het onbeperkte speelrecht. En je krijgt korting op greenfees op dertig andere banen, dat heet de hospitality chain.

Premium 9 holes (max 75 rondes) – 995 euro

Het hele jaar spelen met een maximum van 75 rondes. Ideaal voor mensen die liever 9 holes op een dag spelen.

Midweek – 1.075 euro

Een populair speelrecht als je in de gelegenheid bent om doordeweeks te spelen. De vereniging organiseert dan veel activiteiten en wedstrijden, aantrekkelijk om aan mee te doen. Daarnaast heb je toegang tot de hostitality chain, de greenfeekorting op dertig andere banen.

Sunset – 750 euro

Speel je vaak aan het einde van de dag of ’s avonds? Kies dan voor Sunset. Je bent de hele week inclusief het weekend welkom vanaf 16.00 uur (in de winter vanaf 15.00 uur). Daarnaast heb je toegang tot de hospitality chain met voordelen op dertig andere banen.

Weekend – 875 euro

Wil je enkel in het weekend spelen? Dan is dit speelrecht de juiste keuze voor jou. Je speelt vanaf vrijdagmiddag 15.00 uur (in de winter 14.00 uur) en het hele weekend. En ook op alle nationale feestdagen. Mocht je een keer door de week willen spelen dan betaal je het hospitality tarief (korting).

Combi Sunset + Weekend – 995 euro

Deze combi is populair bij mensen die graag ’s avonds en in het weekend de baan op willen. Het stelt je in staat om door de weeks onbeperkt te spelen na 16.00 uur (in de winter na 15.00 uur). En ook nog eens elk weekend en op nationale feestdagen.

Premium voor jongeren
<21 jr – 225 euro, <26 jr – 625 euro, <30 jr – 825 euro

Sunset voor jongeren <30 jr 525 euro

Onbeperkt spelen op onze golfbaan, hetzelfde als hierboven maar tegen een gereduceerd tarief. We hebben een actieve jeugdcommissie die wekelijks activiteiten wedstrijden organiseert. En je krijgt les van onze golfpro Mark Metgod of Gaby van den Bold. Ook zijn er clubkampioenschappen en regionale wedstrijden. En je vader, moeder, opa en oma (en anderen) mogen kijken. Op de jeugdpagina lees je meer.

Scroll naar boven