Onze Pro's

V.l.n.r. Mark & Gaby 

Baanpermissie halen of uw handicap verbeteren? Iedereen is welkom bij de Zaanse Golfschool!

De Zaanse Golfschool is een erkende PGA Holland-golfopleiding. Ons uitgangspunt is plezier in het golfen en het aanleren van de juiste techniek. Zo kun je een leven lang golfen. Wij helpen iedereen, van de beginnende tot de geoefende golfer, en maken een plan op maat. Lessen in groepsverband kan natuurlijk ook. Nog leuker én voordeliger!

Bekijk ook de tip van je pro-video’s én winteraanbiedingen waar je warm van wordt.

Mark Metgod (Head Pro)

Mark Metgod (1963) wordt op 22 jarige leeftijd gegrepen door golf. In 1988 wordt hij professional en in 1990 behaalt hij het PGA Holland A-diploma . Met bijna 30 jaar ervaring waarbij hij op Spaarnwoude, Biltse Duinen, DNHGC Alkmaar en Kennemer Golf &CC heeft gewerkt, wil hij de schat aan kennis die hij heeft opgebouwd graag met u delen. Mark is 11 jaar bondscoach geweest van NGF selecties Jong Oranje, B- en C-selectie en heeft daarna als Technisch Adviseur de selecties ondersteund. Als docent en studiecoach aan de PGA Holland opleiding voor Golfprofessionals (2002-2016) weet hij methodisch en didactisch het beste uit uw spelmogelijkheden te halen. Als speler heeft Mark twee maal de Twente Cup gewonnen (’94-’96). Hij behoorde in die periode tot de beste 10 professionals van Nederland. In 1994 mocht hij het Heineken Dutch Open spelen en in 2013 het Dutch Senior Open. Wat wil ik voor jou zijn? Dé golfprofessional die u professioneel begeleidt naar een hoger spelniveau en waarbij kwaliteit en plezier op nummer 1 staan! Door mijn ervaring met golfers van verschillend niveau, van beginner tot spelers met een +handicap en professionals, weet ik dat er niet één vaste methode is om goed golf te spelen en een goede score te maken. Daarom gebruik ik dát wat nodig is om u beter te laten spelen. Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39 of per mail golf@markmetgod.nl

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf mijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65 of per mail golfinggaby@gmail.com

Oefenfaciliteiten voor beginnende en gevorderde golfers

De Zaanse heeft uitgebreide oefenfaciliteiten, zoals een overdekte Driving Range (verlicht tot 22.00 uur), Par 3 banen, oefenbunkers en een grote putting/chipping green. U kunt hier volop trainen of nog even inslaan voor het lopen van uw ronde. De oefenfaciliteiten zijn vrij toegankelijk voor iedereen.
Niet-leden betalen slechts € 10,00 per persoon voor de Par 3 banen.